Schrijf je
nu in!
9 September 2020

Samenwerking Pro Soccer Academy en International Soccer Group

Terug naar nieuws

Pro Soccer Academie heeft de ambitie om naast het plezier wat de jonge spelers moeten beleven, ook een directe lijn te hebben met de opleidingen van betaald voetbal organisaties. Dit alles om de spelers die talentvol zijn, maar (nog) niet gescout zijn door een BVO, alsnog onder de aandacht te brengen van de scouting en hoofden opleiding van de desbetreffende BVO.

Netwerk en Sportlab

International Soccer Group heeft naast een groot netwerk binnen het betaalde voetbal ook een totaal andere aanpak als andere partijen in de begeleiding van jong talent. Dat begint met het eigen SportLab waarin jonge talenten een specifieke talententest krijgen aangeboden. De talenten en hun ouders krijgen hierdoor inzicht in de stand van zaken v.w.b. de fysiologische, fysieke en mentale vaardigheden. Hierdoor kan ook in de eerste gesprekken met scouting en hoofden opleiding een heldere rapportage gegeven worden, waardoor de drempel om toe te kunnen treden tot een jeugdopleiding veel eenvoudiger en laagdrempeliger gemaakt worden.

Dongemond soccer Center

Ook is International Soccer Group eigenaar van het Dongemond Soccer Center in Geertruidenberg. Pro Soccer Academie heeft door de samenwerking over het gehele seizoen de beschikking over alle voetbalfaciliteiten in het Dongemond Soccer Center. Ook zullen er in het Dongemond Soccer Center voetbalclinics en voetbalkamp georganiseerd worden door Pro Soccer Academie.

Deelname internationaal soccer tournooi

Doordat International Soccer Group hoofdsponsor is van het Internationale Soccer tournooi wat ieder jaar in januari in het Dongemond Soccer Center georganiseerd wordt, mag Pro Soccer Academie ook een eigen Eliteteam afvaardigen. Met nationale en internationale afvaardiging van bijvoorbeeld AJAX, PSV en Anderlecht, maakt het voor de geselecteerde spelers van Pro Soccer Academie zeer interessant om hier aan deel te mogen deelnemen en hun krachten te meten met spelers van deze clubs.

Kijk voor meer informatie ook eens op dongemondsoccercenter.nl